Masseuses

13/05/2016

PROMOTIE: DUOMASSAGE van 1 uur  aan 150€

Twee dames geven je het beste van zichzelf en laten je genieten van een heerlijk sexy massage.

duosquare


Ons team van masseuses bestaat uit professionele Thaise dames die weten hoe ze je het naar je zin moeten maken. Behandel hen met respect en je krijgt er heel veel voor terug.


 NEW LADY: DOUW

Douw kent de kneepjes van het vak, ze is gekend voor haar ondeugende vingertjes, maar weet als geen ander waar het kriebelt. Als je houdt van ervaren handjes die je op de juiste plakjes weten te beroeren, vraag dan naar haar.

 

Voor meer foto’s van deze ravissante dame, klik hier.


FA

Fa weet je te bekoren met haar sensuele handen en zal met haar lichaam over jou glijden, tot je het niet meer kan houden. Ze heeft een duivels lachje, en bijhorende stoute mindset. Fa is een Thaise deerne met veel kennis in haar vingers en andere delen. Ze brengt je tot schitterende hoogtes!

Klik hier voor meer foto’s van Fa!


KOLA

Kola maakt haar naam waar, als je in haar handen geniet, voel je al snel de energie stromen en sidderen. Ze weet je te bekoren tot je het niet meer kan houden.

Haar lieve lach is slechts een voorbode van hoe goed het leven kan zijn in de handen van een Thaise masseuse.

Klik hier voor meer foto’s van Kola.


ROSE

Rose weet met haar weelderige vormen hoe ze je lichaam kan doen genieten. Zij zal met haar gouden handjes perfect weten hoe ze je gevoelige snaar en andere zaken moet beroeren.

Klik HIER voor meer foto’s van Rose.


TEAM


 We are also on 2Link Thai massages and 2Link homepage.